Programi

Muziklub

Osnovni programi in invidualne ure

Ponujamo osnovne in individualne programe za učenje glasbenih instrumentov v naši glasbeni šoli. Naši strokovno usposobljeni učitelji bodo poskrbeli, da boste pridobili znanje in veščine, potrebne za igranje vašega izbranega instrumenta. Osnovni program je primeren za začetnike in zajema osnovne tehnike in glasbeno teorijo. Individualni program pa je prilagojen vašim potrebam in ciljem ter vam omogoča napredovanje v vašem lastnem tempu. Pridružite se nam in odkrijte svet glasbe!

Kitara

Klavir

Klaviature

Bas kitara

Kontrabas

Violina

Viola

Klarinet

Solo petje

Bobni

Saksofon

Kljunasta flavta

Flavta

Harmonika

Diatonična harmonika

Sitar

Trobenta

Ukulele

Novo

Posebni programi

Studijska in tonska tehnika

Pri vsakem glasbeniku v nekem trenutku pride do želje, da bi svoje misli in ideje izdal v obliki avtorskega posnetka. Ali ste kdaj razmišljali, kako poteka svetovanje, sodelovanje in snemanje z glasbeniki v glasbenem studiu ter snemati lastne avtorske posnetke? In kako poteka ozvočitev velikih koncertov? Ta znanja so Vam sedaj na voljo tudi v Muziklubu.

Glasbeni vrtec

Četudi sta otroku glasbeni posluh in občutek za ritem prirojena, je najpomembneje, kako znamo otrokove naravne danosti razvijati. Skozi igro se otrok največ nauči in tako je tudi pri glasbi. MUZIKLUB si je tako zadal pomemben projekt – glasbeni vrtec, v katerem želimo na igriv in inovativen način razvijati otrokove glasbene sposobnosti in v prvi vrsti otrokom privzgojiti ljubezen do glasbe.

DJ šola

Prvi strukturiran program DJ izobraževanja se po večletnem izvajanju v Mariboru širi tudi v najboljšo glasbeno šolo v Lenartu! Izvajajo ga strokovno in pedagoško usposobljeni mentorji z več letnimi izkušnjami na profesionalni opremi, ki jo najdemo na odrih klubov in festivalov po svetu.

Program za učence s posebnimi potrebami

Glasba je pomemben element našega življenja saj ga ne-le popestri, temveč tudi dviguje njegovo kvaliteto. Hkrati nam odpira prostor, poln priložnosti za učenje, poučevanje, zdravljenje, pa tudi druženje in kreativnost. V MUZIKLUBU smo si zadali cilj ustvariti prav tak prostor, kjer so lahko vsi učenci del skupnosti in imajo priložnost za glasbeni razvoj, zato z novim šolskim letom odpiramo program, prilagojen učencem s posebnimi potrebami.

Glasbena terapija

Glasbena terapija je klinična praksa, pri kateri uporabljamo glasbo za doseganje individualnih ciljev, kot so zmanjšanje stresa, izbolšanje razpoloženja in samoizražanja. Pozitivni učinki glasbene terapije se kažejo na psihološkem, čustvenem, fizičnem, duševnem, kognitivnem in socialnem področju.