Tabor 2018

Zasebna glasbena šola Muziklub letos organizira 4. vseslovenski glasbeni tabor v Dobravi pri Sveti Trojici. Tabor bo potekal sredi neokrnjene narave, na idilični gozdni jasi ob lovskem domu, med 1.7. in 5.7. 2018. Muziklub se je za organizacijo odločil predvsem zato, da ponudi otrokom kvalitetne glasbene programe popularne glasbe. Zaradi modernega načina življenja pa se bo tabor izvajal na specifični lokaciji. Otroci namreč vedno bolj izgubljajo pristen stik z naravo, osebne stike pa so pričeli zamenjevati z elektronskimi pripomočki in socialnimi omrežji. Prav tako bodo spoznali glasbenike istih generacij iz celotne Slovenije. Spali bodo v kvalitetnih šotorih, skozi vse dneve in noči pa bodo organizirana dežurstva učiteljev. V taboru bo poleg glasbe poskrbljeno tudi za športne aktivnosti, igre in animacijo čez celoten dan, manjkal pa ne bo tudi večerni taborni ogenj, ob katerem bomo poleg iger in animacije prepevali ob zvokih glasbil.

Glasbene programe bodo izvajali glasbeniki in glasbeni pedagogi iz celotne Slovenije, ki so obenem tudi člani raznih znanih glasbenih zasedb, spremljevalne in športne aktivnosti pa bodo vodili izkušeni športni pedagogi. Vsak dan bodo otroci prisotni na štirih urah glasbenega programa, na voljo pa bodo imeli tudi štiri ure športnih aktivnosti. Ob koncu tabora bodo razporejeni v glasbene skupine in s katerimi se bodo predstavili ostalim udeležencem tabora. Za prehrano bo poskrbela posebna catering ekipa.

KOMU JE TABOR NAMENJEN?
Aktivnosti v taboru so namenjene dekletom in fantom, starim od 7 do 15 let. Vabljeni ste tako tisti, ki boste v našem glasbenem taboru prvič prišli v stik z glasbenimi inštrumenti kot tudi tisti, ki se »že izkušeni« glasbeniki in obiskujete glasbene programe v javnih in zasebnih glasbenih šolah ali društvih. Programi so prilagojeni stopnji znanja vsakega posameznika.

POTEK VADBE IN DRUGIH AKTIVNOSTI
Udeleženci tabora bodo razporejeni v skupine glede na starost in predhodno glasbeno znanje. Temu primerno bo prilagojen tudi program dela, tako da bo prav vsak udeleženec zanesljivo pridobival glasbeno znanje. Glasbeni programi bodo potekali dopoldan in popoldan po dve uri, ob večerih pa bomo ob tabornem ognju prirejali razne glasbene točke in glasbene igre. Ob vseh glasbenih aktivnostih bo dovolj časa za športne aktivnosti, ogled kulturnih znamenitostih Svete Trojice, pohode in seveda zaključek v obliki koncerta s podelitvijo priznanj in nagrad. V primeru slabega vremena bodo glasbene aktivnosti potekale pod šotori, športne aktivnosti v športni dvorani, večerno druženje pa v prostorih LD Dobrava. Med neobveznimi športnimi aktivnostmi bodo imeli udeleženci na voljo izbiro med košarko, nogometom, otroškimi igrali, odbojko, tenisom, pohodi in igrami v naravi. Vse športne aktivnosti so neobvezne vendar priporočljive, kot oblika dodatne sprostitve.

KAKO JE UREJENA ZDRAVNIŠKA OSKRBA?
Medicinska oskrba je skozi vse izmene urejena v zdravstvenem domu Lenart, ki je le nekaj kilometrov oddaljen od prostora, kjer bomo preživljali zanimive, glasbeno aktivne počitnice.

MESTO IZVEDBE TABORA
Poletni glasbeni tabor Muzikluba bo v Dobravi pri Sveti Trojici. Nastanitev bo organizirana v obliki šotorišča (šotori za dve osebi), ki bo prilagojeno tudi slabemu vremenu (šotori so nepremočljivi). Idilična lokacija se nahaja na gozdni jasi, ki je velika približno pet hektarjev. Tam se nahaja tudi lovski dom s spremljevalnimi objekti, ki so nam na voljo skozi ves čas izvajanja. Odmaknjenost od prometnih poti in pretiranega prometnega vrveža nam bo omogočala potreben mir za delo in vadbo.

KAJ POTREBUJEJO UDELEŽENCI
– Lasten glasbeni inštrument (izvzeti so mikrofoni, klavir in bobni)
– Spalno vrečo in po potrebi vzglavnik
– Napihljivo blazino za večje udobje
– Nekaj toplih oblačil v primeru slabega vremena
– Kremo za sončenje
– Brisačo in toaletne pripomočke
– Sredstva proti klopom in komarjem
– Kapo s ščitnikom
– Sončna očala

CENA TABORA IN KAJ JE V NJO VKLJUČENO
Cena poletnega glasbenega tabora je 199,00 €

ZA TO CENO VAM PONUJAMO:
– prevoz z avtobusom na relaciji Sveta Trojica – Dobrava – Sveta Trojica
– glasbeni program dvakrat po dve uri na dan
– večerna druženja, animacije in igre
– športne aktivnosti v naravi, na zunanjih igriščih ali po potrebi v dvorani
– 5 polnih penzionov z dopoldansko in popoldansko malico
– celodnevni dostop do sadja, prigrizkov in osvežilnih pijač
– koriščenje težje prenosljivih glasbil (bobni in klavir)
– možnost preizkušanja visoko cenovnih glasbil in glasbene opreme
– skupinski izlet z ogledom kulturnozgodovinskih znamenitosti Svete Trojice
– zavarovanje in turistično takso
– svečan zaključek s podelitvijo priznanj in nagrad

TO PA ŠE NI VSE!
Vsak udeleženec poletnega glasbenega tabora prejme še:
• KRATKO MAJICO GLASBENEGA KAMPA MUZIKLUB 2018
• DIPLOMO OB KONCU TABORA
• SPOMINEK

DODATNO: Za dogovorjeno obrabnino je možna tudi izposoja kitar, bas kitar, harmonik, klarinetov, saksofonov in bobnarskih palic.

PREVOZ
Prevoz bo organiziran iz Svete Trojice v Slovenskih goricah. Udeleženci tabora se na dan odhoda, 1.7.2018 ob 12.00, zberejo na športnem igrišču v središču naselja, od koder jih bo ob 12.15 uri v Dobravo popeljal avtobus. Tabor se bo zaključil v četrtek, 5.7, okoli 19 ure, po zaključnem nastopu udeležencev.

POGOJI PLAČILA 
Pred pričetkom izvajanja tabora je potrebno poravnati vse obveznosti do izvajalca, v višini 199,00€. Možno je odplačilo v dveh obrokih, oba obroka pa morata biti poravnana najkasneje do 30.6.2018.

OPOMBA!
PLAČILO PRVEGA OBROKA JE OBVEZNO PRI PRIJAVI IN POMENI TUDI DOKONČNO REZERVACIJO TERMINA

Prijave za tabor bomo sprejemali po kronološkem vrstnem redu, dokler ne bodo zapolnjena vsa mesta v izmeni.
V kolikor bo plačilo izvedeno v dveh obrokih je potrebno kopijo plačila prvega obroka (100 €) poslati skupaj s prijavnico po pošti ali mailu.

Tabor se izvede ob minimalno 30 prijavljenih učencev.

NAŠ NASLOV
Kamor pošljete prijavnice in lahko dobite tudi dodatne informacije:
Zasebna glasbena šola Muziklub
Ptujska cesta 28
2230 Lenart v Slov. goricah
041-742-277 Peter Šenekar
muziklub@gmail.com